Honda CBR 500 Riders Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I was working on my bike and it fell over and now my right turn signal does not light up when the bike is started. It still works when I turn it on, but it doesn't stay lit up like my left one. My rear turn signals also do not light up. I don't know if the rear ones are supposed to light up when the bike is started, but I feel like they should.

I checked the fuse boxes near my battery and everything looks good there. I even tried swapping out the turn signal fuse with the spare and it still didn't fix the issue.

What would I need to take apart and inspect to further troubleshoot this?
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
So the 2 front blinkers light up when the bike is on and the rear ones only blink when you turn the blinkers on.
 

·
Registered
Joined
·
142 Posts
Wait - ALL bikes have running lights in front, not in back.
This means your signal lights are always on in the front and not in the back.
The back only turn on when you signal a turn.
The front is a two filament setup.
Try switching the two front bulbs. I'm guessing one has a broken filament.
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Wait - ALL bikes have running lights in front, not in back.
This means your signal lights are always on in the front and not in the back.
The back only turn on when you signal a turn.
The front is a two filament setup.
Try switching the two front bulbs. I'm guessing one has a broken filament.
Well that is a good guess because I just removed the bulb that doesn't light up and one of the filaments is broken! It was a pain to remove.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top