Honda CBR 500 Riders Forum banner
81 - 100 of 121 Posts
Właśnie skończyłem wymieniać czujnik O2 w moim modelu z 2016 roku, korzystając z instrukcji serwisowej z 2015 roku. Istnieje kilka ważnych różnic w mocowaniach paneli nadwozia, co doprowadziło do dużej frustracji. Czy ktoś ma dostępne zaktualizowane informacje?

Cześć, kupiłem i pobrałem wersję PDF Honda 2013-2016 CBR500 Service Manual i oferuję ją do bezpłatnego pobrania:

*** NOWE NOWE ZAKTUALIZOWANE - CBR500R Service Manual pobierz ponownie, jeśli chcesz najnowszą wersję.

Dzięki dla Mark65 - który zmodyfikował instrukcję, aby zawierała bardzo pomocne hiperłącza. Więc pobierz ją ponownie w razie potrzeby.
Dzięki dla Mark65 ponownie - ostateczna aktualizacja, dodano wszystkie podsekcje i zakładki lub hiperłącza po kliknięciu na nie - znacznie ułatwia to życie.

**** Edycja: - kilka osób pytało o proces darowizny - zaktualizowałem stronę internetową o instrukcje, jeśli ich potrzebujesz.

Pozdrawiam
Nemo1966
Wygląda na to, że nie mogę przesłać strony z linkiem. Powiedział, że nie można połączyć się z serwerem. Czy są jakieś zaktualizowane linki do niej? dzięki..dave

Discussion starter · #99 · (Edited)
wygląda na to, że nie mogę przesłać strony z linkiem. Powiedział, że nie można połączyć się z serwerem. Czy są jakieś zaktualizowane linki do niej? dzięki..dave
Link znajduje się w moim podpisie

Mimo że wydaje się, że został "ukryty" przez nowe oprogramowanie - zaktualizowałem go

Instrukcja serwisowa CBR500R

81 - 100 of 121 Posts